Beauty
Martimex Dani otvorenih vrata 25.-27.08. Martimex Dani otvorenih vrata 25.-27.08.

Martimex Dani otvorenih vrata 25.-27.08.

Najljepši i najmirisniji dio grada otvara svoja vrata ovog četvrtka, petka i subote!

Parfumerije Martimex pozivaju vas na dane otvorenih vrata! Iskoristite odlične popuste na SAV ASORTIMAN (od 10-50%)! Zagrebačka parfumerija Martimex idealan je saveznik u ljepoti i njezi jer se na jednom mjestu nalazi se i dekorativna i preparativna kozmetika renomiranih vrhunskih kozmetičkih brandova.

 | Autor: arhiva arhiva

Parfumerije Martimex ekskluzivne su parfumerije koje već dugi niz godina pružaju svojim kupcima vrhunske proizvode i usluge. U kreiranju svojeg asortimana, orijentirane su na ponudu selektivnih proizvoda, ekskluzivnih parfema, dekorativnih proizvoda i preparata za njegu lica i tijela.

 | Autor: arhiva arhiva

Parfumerije Martimex svoju uslugu prilagođavaju svakom kupcu. Individualnim pristupom i kvalitetom usluge diferenciraju se od konkurencije. Osim savjeta i preporuka za korištenje preparativnih proizvoda, stalno se organiziraju promocije određenih marki, kako bi kupci na taj način mogli lakše odabrati prikladne proizvode. Osim u parfumerijama Martimex, popust se odnosi i na asortiman butika Furla u Teslinoj 13.

Popis poslovnica pogledajte ovdje

Photo: arhiva

Komentari 0