Beauty

Male beauty tajne Kate Middleton za besprijekornu eleganciju

Prekrasna vojvotkinja u rukavu ima nekoliko trikova koji vašem svakodnevnom izgledu mogu donijeti dozu kraljevske elegancije

Kate Middleton osvojila nas je na prvi pogled i mnoge među vama sigurno su bar jednom poželjele izgledati elegantno i ženstveno poput nje. Jednostavnost je ono čime se ističe, a vojvotkija koja može imati sve, vjerna je prirodnom izgledu, suptilnom make up-u i jednostavno isfeniranoj frizuri. No ona daje neku novu svježinu klasičnom romantičnom look-u, a mi vam otkrivamo male trikove koji će vam pomoći da izgledate elegantno kao Kate.

1. Moć accessoriesa 

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Statement" dodaci za kosu u Velikoj Britaniji su modni klasici i to je jedna od ključnih stvari koja britansku modni izričaj čini poznatim i popularnim u svijetu. Kate je u puno prilika pokazala kako zna birati ukrase za glavu uz koje najčešće kosu nosi polupodignutu.

2. Uredan "smokey eye"

 | Autor: Getty Images Getty Images

Iako Katein prepoznatljivi smeđi "smokey eye" uvijek izgleda uredno, eyeliner lagano razmazan na pravim mjestima, ono je što daje mekoću i vedrinu njenom pogledu.

3. Usne u boji kože

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ako pijete čaj s kraljicom, ne možete si priuštiti mrlje od crvenog ruža po šalici, što Kate dobro zna. Blijedo ružičasti ili nude ruž jednako će dobro istaknuti vaše usne i donijeti dodatnu dozu besprijekorne elegancije. 

4. Ružičasti obrazi

 | Autor: Getty Images Getty Images

U svijetu gdje bronzeri vode glavnu riječ, Kate ipak radije bira rumenilo i to u skladu sa svojom porculanskom puti. Ružičasti rumenilo daje njenom licu toplinu i zdrav izgled, a naneseno točno na jagodice savršeno ističe strukturu kostiju.

5. Čokoladni uvojci

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Vječnu dilemu oko toga vole li muškarci više brinete ili plavuše, riješila je Kate svojim prirodno čokoladnim i sjajnim uvojcima za kojima pate i mnoge žene. A ako i vi imate ili želite istu boju, dodatan sjaj podarite joj redovitom i pravilnom njegom, pomoću maski, ulja i drugih preprata za uljepšavanje kose. 

6. Feniranje se uvijek isplati

 | Autor: Splash Splash

Nikad ne odbijajte feniranje u salonu, jer frizura oblikovana okruglom četkom uvijek donosi sigurnu dozu elegancije vašem izgledu. Kosa će vam izgledati sjajnije i zdravije, a siguro ćete zaraditi i nekoliko komplimenata.

7. Brinite o koži

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ako već ciljate na prirodni look, pobrinite se da vaša koža izgleda najljepše moguće. To znači obaveznu hidrataciju bar dva puta dnevno, temeljito čišćenje lica prije odlaska u krevet, maske, serumi, odlazak na tretmane u salon...


 

Photo: Getty Images

Komentari 0