Beauty

Make up koji kaže "NE" okrutnosti prema životinjama

Šminkanje bez grižnje savjesti još je bolje...

PETA je nedavno provela istraživanja koja su pokazala kako i dalje više od 250 beauty brendova testira svoje proizvode na životinjama. Jedan od pozitivnih primjera jest wet n wild® koji ponosno ističe kako vjeruje u ljepotu i bez okrutnosti prema životinjama. 

 | Autor: Wet'n'Wild Wet'n'Wild

Ovaj američki make-up brend odlučio je dati potporu programu “Beauty without Bunnies” kojeg je pokrenula PETA, te time još jednom dokazao svoje zalaganje za prava životinja. Upravo iz tog razloga na wnw proizvodima možete uočiti prepoznatljivi logo s oznakom “cruelty-free”, simbol prave odluke pri odabiru kozmetičkih proizvoda. I ne zaboravite: wet n wild® je na strani onih koji vole životinje!

 

 

1Step Wondergel (22,90 kn)

 | Autor: Wet'n'Wild Wet'n'Wild

Koja je vaša omiljena boja ovog ljeta? Pažljivo birajte jer naš 1Step Wondergel traje i do 2 tjedna (potvrdili korisnici). Prvi lak za nokte koji obavlja funkciju gela u samo 1 KORAKU, bez korištenja UV lampe. Zašto onda odabrati samo jednu nijansu kada su sve tako neodoljive i pristupačne?

MAX FANATIC Cat Eye maskara (44,90 kn)

 | Autor: Wet'n'Wild Wet'n'Wild

Sve što vam treba za savršeno ispunjen i besprijekorno prodoran pogled dostojan svake zavodnice. Max Fanatic Cat Eye maskara vam donosi zadivljujuću novu inovativnu formulu koja trenutno povećava volumen i duljinu trepavica. Formula je obogaćena jojobinim uljem za regeneraciju i pantenolom koji sprječava lomljenje trepavica dok će sužen završetak četkice vašim trepavicama dati dramatičan izgled.

MEGA LINER H2O PROOF tekući tuš za oči (33,90 kn)

 | Autor: Wet'n'Wild Wet'n'Wild

Odličan tuš za oči s fleksibilnom četkicom za lako nanošenje. Dugotrajna vodootporna formula upotpunjena  je visoko kvalitetnim pigmentom i jedinstvenom kombinacijom sastojaka za bogatu strukturu koja se brzo suši i ostaje postojana, bilo da se radi o laganom nanošenju ili oštrom definiranju. Aplikator je pogodan za lagano i precizno nanošenje i ne razmazuje se. Pravi odabir za ove vruće ljetne dane glasi: H20 Proof!

Photo: Wet'n'Wild

Komentari 0