Life&style

Lucija Lugomer s oduševljenjem prigrlila novi Instagram trend koji slavi obline

Prekrasna plus size manekenka na svom Instagramu redovito se hvali zanosnim oblinama i odličan je uzor drugim ženama

Hešteg #thighgap koji je na Instagramu slavio mršavice i promovirao oblik tijela koji između bedara ima rupu stvar je prošlosti. Novi hit na Instagramu su obline i donji dio tijela koji stvara oblik sireninog repa, a hešteg #mermaidthighs s oduševljenjem je prigrlila i naša najuspješnija plus size manekenka Lucija Lugomer.

 

Na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju na kojoj je s ponosom istaknula svoja punija bedra i zanosne obline te još jednom dokazala da žensko tijelo može biti lijepo u svakom obliku.

 

Prekrasna manekenka često se koristi društvenim mrežama kako bi drugim ženama poručila da se ne trebaju sramiti svog tijela, već trebaju zavoljeti svoj celulit, strije, obline i ostale "mane", jer sve to vas čini drukčijima i posebnima.

 

 

Digla sam se ujutro, po obicaju, oko 8 sati... I hodam tako stanom jos u polu-snu, pogledam se u ogledalo i mislim si u glavi: 'Pa bas dobro izgledam, kaj? Haha' 😃 Vidim svoje strije, celulit, sve svoje 'mane' i shvatim koliko sam sretna sto ih imam! Sto sam 'drugacija'! 💪💋 Ne znam koliko se vidi pod ovim svijetlom na slici ALI moje strije sezu sve do madeza! Da! Moja dva zalaska sunca, kako ih ja zovem, i s jedne i s druge strane! 🌅💛 Imam ih i po nogama, i rukama i grudima...ma koliko god zelite. To je moje! *Sjecam se kako sam kao curica, gledala i pipkala strije, nisam znala sto su i zasto su tu. Bila sam najvisa u razredu, krenula sam brzo profesionalno u sport, brzo postala zenom... Tiha, izgubljena i zamisljena. Danas je ovo moj ponos do suza smijalica! •Moja iskrenost VAMA!• #BodyShaming je nesto sto tone u duboki san 😉..a ja sam IZNIMNO svjesno ponosna sto predstavljam sve sto je stvarno, iskreno i rezultira zadovoljnim! 😘💯 Volite sebe i svoje tijelo, brinite se za njega jer je upravo 'on' ono sto Vas prezentira nepoznatom, a Vama najbitnijem! Tko nas nosi nego vlastito tijelo, ono nam ostaje ZAUVIJEK!😍 Cega da se sramim? Same sebe??!! Onda bolje da niti ne izlazim iz stana i zivim u osami dok me vise nece biti. Ma jok! Zivot je prelijep! YOU SHOULD DO THE SAME!!! Ps., muskarci, djelite ovo svojim ZENAMA! #bodyshaming #fashionblogger #curvymodel #modellife #brunette #body #happy #healthy #love #plussizemodel #mybodyismytemple #loveyourself #curvy #curves #model #smile #natural #modeling #woman #rights #beautiful #allmine #beautybeyondsize #beautyisnotasize #instastyle #xl #croatia #instamood #beautycomesfromwithin

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluerplussizemodel) on

Lucija bez problema redovito pozira u bikiniju i ruši sve nametnute standarde ljepote te tako dokazuje da je najvažnije voljeti samog, jer vas to u trenu čini ljepšima i privlačnijima u očima drugih.

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0