Beauty

Ljudi su opsjednuti ovim serumom jer dobivaju brojne komplimente na račun kože lica

Blistava koža lica je znak zdrave kože i često se povezuje s ljepotom, mladošću i vitalnošću. Svi žudimo za tim prirodnim sjajem, ali postići i održati ga može biti pravi izazov. U tim trenucima nam dobro dođu highlighting proizvodi koji će uz samo jednu kap našem licu pružiti onaj željeni glow. Jedan od takvih proizvoda posebno je popularan u posljednje vrijeme, a to je Drunk Elephant B-Goldi Bright Drops koji nije samo highlighter, on je i serum s bogatom formulom za njegu lica.

Ovaj Drunk Elephant proizvod ima jedinstvenu formulu zahvaljujući kojoj svačija koža može doslovno zablistati, a uz to, ona smanjuje vidljivost hiperpigmentacije. Njegovi pigmenti reflektiraju svjetlost i oživljavaju kožu bez sjaja, pa nam lice izgleda kao da blista iznutra - sve to bez neprivlačnih šljokica i shimmera. Ovo je highlighting serum vrijedan svačije pažnje.

Foto: Instagram @valerialipovetsky Možda vas zanima TikTok trend koji nas je... iznenadio? Zašto kremu za bebinu guzu stavljati na lice? Rubrika Beauty Beauty

Detalji o sastojcima koji se nalaze u Drunk Elephant B-Goldi Bright Drops

B-Goldi Bright Drops serum sadrži 5% niacinamida, poznatijeg kao vitamin B3. On ima sposobnost smanjiti znakove starenja poput finih linija, bora i opuštene kože, kao i kreirati ujednačenu teksturu kože. Istraživanja su pokazala da niacinamid, čak i u niskim koncentracijama, može pomoći u jačanju narušene kožne barijere i potaknuti sintezu ceramida i kolesterola koji su bitni za zdravlje i elastičnost kože.

Diglukozil galna kiselina u ovom serumu zaustavlja prekomjernu proizvodnju melanina i snažan je umirujući sastojak. Također ima moćna antioksidativna svojstva. U serumu se nalazi i ekstrakt lista duda koji pruža umirujuće učinke te ima potencijal poboljšati izgled hiperpigmentacije, osobito u kombinaciji s drugim posvjetljujućim sastojcima.

Možda vas zanima Kreiran je prvi puder s kojim možemo i spavati! Ima formulu seruma, odlično prekriva i traje cijeli dan Rubrika Beauty Beauty

Skvalan također možemo naći u ovom serumu. To je biljka dobivena iz masline koja je prirodni hidrator, omekšivač i antioksidans. On umiruje i sprječava gubitak vode s površine kože, bez osjećaja masnoće. Djevičansko ulje marule u ovom serumu se odlično upija, a sadrži visoki udio antioksidansa i omega 6 i 9 te pomaže hidrirati, nahraniti i učiniti kožu mladolikijom.

Ulje sjemenki Sacha Inchi, ili Inka oraha, bogato je antioksidativnim spojevima (vitaminima A i E) i esencijalnim omega 6 (linolnom) i omega 9 (oleinskom) kiselinama. Ovaj serum sadrži tri puta više linolne kiseline od kokosovog ulja i više od 30 puta više od ulja avokada. Ubikinon je također jedan od sastojaka ovog seruma. On je ekstrahiran iz biljnih šećera, a poznat je kao koenzim Q10 koji ima snažna antioksidativna svojstva i igra ključnu ulogu u borbi protiv prošlih i trenutnih oštećenja kože uzrokovanih vanjskim agresorima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Space NK (@spacenk)

Kvercetin je još jedan sastojak u B-Goldi Bright  Drops serumu. Radi se o antioksidansu bioflavonoidu koji je biljnog podrijetla te djeluje kao moćan umirujući sastojak. Neka istraživanja pokazuju njegovu sposobnost promicanja proizvodnje kolagena u koži.

Možda vas zanima Mljac, ananas je nova supernamirnica kada je u pitanju njega kože. Koji ga proizvodi sadrže? Rubrika Beauty Beauty

Što su pokazala istraživanja?

S obzirom na sve ove snažne sastojke, ne čudi što je kliničko istraživanje koje je provedeno u suradnji s 30 ispitanika, nakon 8 tjedana primijetilo:​

  • poboljšanje ujednačenosti i sjaja kože (njih 100%)
  • čišći i ujednačeniji ten (njih 97%)
  • smanjenje tamnih mrlja, hiperpigmentacije i finih linija (njih 97%)

Sve što je potrebno je promućkati bočicu prije upotrebe i dodati kap ili više u bilo koji serum, ulje ili kremu brenda, za postizanje zlatnog sjaja. Može se nanositi na lice, prsa, noge ili bilo gdje drugdje gdje želimo dašak sjaja. Formula B-Goldi Bright Drops proizvoda ne sadrži eterična ulja, silikone, kao ni mirise.

Možda vas zanima Najbolji losioni za tijelo s retinolom: 10 proizvoda za glatku i lijepu kožu, od vrata nadolje Rubrika Beauty Beauty

Drunk Elephant osmišljava usklađene formule, dizajnirane za miješanje, kako bi se stvorio skincare smoothie koji će zadovoljiti sve želje i potrebe naše kože. Obogaćeni aktivnim sastojcima, prepoznatljivi proizvodi brenda štite našu zaštitnu barijeru dok uravnotežuju i održavaju pH razinu kože, a Drunk Elephant B-Goldi Bright Drops su poput čarobne kombinacije proizvoda za njegu kože i make upa koja pruža prekrasan sjaj. Dostupan je za kupovinu na linku, a cijena mu je 39 eura - srećom, dugo će trajati jer nam je dovoljna samo jedna kap za kreiranje najljepšeg izgleda kože lica.

Photo: Instagram @hoskelsa

Komentari 0