Beauty

Kim Kardashian i Lana Jurčević imaju nešto zajedničko...

Tko bi rekao da se od najobičnijih špangica za kosu može napraviti ovako lijepa i efektna frizura?

Gotovo svi imamo pravu zalihu običnih špangica, "skrivenih" po cijeloj kući (ili torbicama) koje uglavnom koristimo kako bismo pričvrstili nestašne pramenove kada vežemo kosu u rep. Tada ih obično pokušavamo prekriti kosom, kako bi bile što neprimjetnije, no čak i one mogu biti jako efektne. Sve što vam je potrebno je malo kreativnosti. A ako je ipak nemate, onda možete ukrasti ideju hairstylista Kim Kardashian, koji je od običnih špangica zvijezdi napravio nešto poput trake za kosu. Ovu jednostavnu frizuru lako ćete iskopirati sami, čak i ako inače niste pretjerano vješti u tome, a sve što vam treba je desetak špangica jednake duljine. 

 

SNATCHED ➖➖➖ BobbY Pin Do @kimkardashian Hair by me #chrisappletonhair Makeup @1maryphillips

A post shared by Hairstylist (@chrisappleton1) on

Lijepo, zar ne? Tko bi rekao da se od običnih špangica može napraviti ovako efektna frizura, a ne možemo ni vjerovati da se ovoga do sad nismo sjetili. A osim što ćete izgledati zanimljivo, špangice će uraditi svoje i sigurno držati kosu na mjestu. 

No čak i prije Kim Kardashian, špangicama se poigrala i Lana Jurčević, koja im je pristupila na sličan način i složila još jednu jednako zanimljivu i privlačnu frizuru. 

 

👅🐇🍥🍡🍠 #LanaSeceru

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Sigurno ćete sada lakše i sami smisliti kako od običnih špangica napraviti efektnu frizuru, a do tada svakako isprobajte ideje ovih slavnih dama.

Photo: Getty Images

Komentari 0