Beauty

Katastrofa: Previše ste počupali obrve...i što sad?

Sve smo se u nekom trenutku našle u ovom problemu - zaigrale smo se s pincetom i sad smo u problemu...

Mislili ste da ćete počupati tek nekoliko ekstra dlačica u sredini, ali tek kad ste se odmaknuli od ogledala shvaćate koliko ste gadno pogriješili. U nastavku donosimo pet savjeta kako ih što prije vratiti u prvobitno stanje, bez puno muke i nauke. 

PUSTITE IH DA RASTU

Ovo je najvažniji, ali i najteži korak u oporavku krivo počupanih obrva. Ostavite se pincete, voska i ostalih proizvoda za uređivanje obrva na neko vrijeme i dozvolite im da se oporave.

ISPROBAJTE BOJANJE OBRVA

Bojanjem ćete popuniti postojeće rupe i potamniti sve male dlačice. Svakako će obrve izgledati gušće i ljepše. Ovaj look izgleda jako prirodno, a boja će se zadržati između 4 i 6 tjedana, taman dovoljno da popravite štetu.

 | Autor: arhiva arhiva

ODREŽITE ŠIŠKE

Ako već neko vrijeme razmišljate o promjeni frizure, ovo bi mogao biti još jedan dodatni motiv da se odlučite za promjenu. Šiškama ćete sakriti štetu na obrvama, dok im ostavite vremena za rast.

KORISTITE SERUM

Brojna beauty istraživanja potvrdila su kako super poznati serum Latisse zaista djeluje i na trepavicama, ali i na obrvama. Visoka koncentracija peptida, aminokiselina i vitamina njegovat će obrve i potaknuti njihov rast. 

POSJETITE PROFESIONALCA ZA OBLIKOVANJE

Posjetite stručnjaka i dopustite mu da oblikuje obrve u savršen oblik prema vašem vlastitom licu. Tako ćete najbolje znati gdje vaše obrve trebaju započeti, a gdje završiti te koliko visoki luk odgovara vašem obliku. 

 

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0