Beauty

Kako zamaskirati dosadni izrast između dva bojanja

Evo kako spasiti kosu i novčanik onih dana kad stvarno još nije pravi trenutak za bojanje (barem mi tako mislimo)

Ako ste plavuša i imate tamni izrast, ništa osim peroksida ili blajhanja ga neće izbijeliti. Preporučamo da uzmete bilo koji proizvod za stiliziranje koji ispušta bijelu boju. To može biti puder za volumen ili suhi šampon za kosu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Kao što bi plavuše s tamnim izrastom trebale pronaći proizvod koji ispušta bijelu boju, tako bi crnke trebale naći neki koji ispušta crnu boju. Ako imate platinastu, plavu, smeđu ili crvenu kosu s vidljivim izrastom isprobajte neke od brojnih proizvoda za instant prikrivanje izrasta ili pudere za volumen kose. Također, možete nabaviti šampone i balzame za kosu koji su namijenjeni baš vašoj boji, jer oni mogu dodati malo boje.

A ako vas zanimaju frizure koje će lakše prikriti izrast to su pletenice i bilo koja frizura koja uključuje igranje s kosom. Možete uzeti nekoliko pramenova iznad uha i uz rub rasta kose, uz lice, te ih s ukosnicama zakačite iza. To će pomiješati boje kose, i dati potpuno novu dimenziju.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0