Beauty

Kako nanijeti sredstvo za brže tamnjenje da boja ostane dugo lijepa?

Sanjaš o lijepoj, blistavoj i preplanuloj koži, ali si svjesna da dugotrajno izlaganje kože suncu od 10 do 17 h znači štetne posljedice za tvoju kožu. Ili možda ideš samo na kratki godišnji odmor, pa se bojiš da uopće nećeš dobiti boju?

Donosimo ti trikove uz koje ćeš lako postići preplanuli ten u kratkom periodu i sačuvati svoju lijepu boju tijekom cijelog ljeta! Kakve preparate je najbolje koristiti za brzo i sigurno tamnjenje, te kako možeš sačuvati brončanu boju što duže?

 | Autor: Promo Promo

Svi potajno želimo imati preplanulu kožu tijekom ljeta i jedva čekamo da naše bijele noge barem malo potamne kako bi mogle bezbrižno nositi kratke haljinice i suknje. Postoji li onda veće razočarenje kad nam se boja ispere nakon svega nekoliko tuširanja? Upravo zbog toga donosimo ti trikove uz koje ćeš uživati u svom preplanulom tenu što duže!

Ne zaboravi na piling!

Piling će ukloniti mrtve stanice na tvojoj koži i pripremiti je za sunčanje. Tako će tvoja koža nakon pilinga ostati svježa i čista, a samim tim i brončana boja koju dobiješ trajat će duže. Piling je potrebno napraviti otprilike svaka dva tjedna i obavezno prije odlaska na more. Nakon pilinga preporučujemo da nabaviš BIOVITALIS čarobni maslac za brže tamnjenje ili BIOVITALIS božanstveno ljetno ulje.

Tuširaj se u mlakoj vodi

Želiš li da tvoj preplanuli ten traje što duže, svakako izbjegni tuširanje u vrućoj vodi. Vruća voda isušuje kožu zbog čega ona može dehidrirati, a to dovodi do bržeg ljuštenja kože, a posljedično do gubitka boje. Za njegu kože tijekom i nakon tuširanja preporučuju se proizvodi koji hidratiziraju kožu, poput zlatne kreme za očuvanje preplanulosti koja sadrži neven i slatko ulje badema.

 | Autor: Promo Promo

Obogati prehranu beta karotenom

Postoje brojni dokazi kako beta karoten i astaksantin uzeti u obliku dodataka prehrani štite stanice kože od oštećenja uzrokovanih UV zrakama, a za najbolje rezultate poželjno ih je početi uzimati i do nekoliko tjedana prije samog izlaganja suncu. Što se tiče prehrane, posebno je korisno narančasto, žuto i crveno voće i povrće jer sadrže karotenoide - biljne pigmente koji potiču pigmentaciju kože i ujedno posjeduju antioksidativno djelovanje. Stoga je tijekom ljeta za zdravi i preplanuli ten uputno uživati u marelicama, breskvama, dinjama, lubenicama, mrkvi i ostalom raznobojnom voću i povrću.


Hidratiziraj kožu!

Za vrijeme vrućih ljetnih dana, koži je hidratacija i njega potrebnija nego inače. Ono što bi trebala pripaziti je da su sastojci u preparatima za kožu prirodni, a hidratizirati je možeš kremama, losionima i uljima, dva puta dnevno. Nakon izlaganja suncu najbolje je odabrati kreme koje sadrže aloa veru ili ulje badema i ekstrakt nevena, a ako želiš 2u1 efekt, odaberi kremu koja osim što hidratizira, također doprinosi očuvanju preplanulosti. Za jako suhu kožu dobar su izbor prirodna ulja koja održavaju vlažnost kože.
 

 | Autor: Promo Promo

Odaberi kvalitetne i prirodne proizvode za brže tamnjenje i očuvanje preplanulosti

Zlatna krema za očuvanje preplanulosti odličan je izvor ukoliko želiš što duže očuvati svoj brončani ten. Krasi je lagana i prozračna formula, obogaćena umirujućim prirodnim sastojcima. Ulje slatkog badema, aloe vera i ekstrakt nevena omogućuju Zlatnoj kremi dubinsku hidrataciju i umirivanje kože nakon izlaganja suncu. Ona produžuje brončanu preplanulost kože i naglašava je zlatnim pigmentom. Zlatna krema dostupna je zasebno, ali i u BIOVITALIS Zlatnom setu za tamnjenje koji sadrži i Zlatni maslac za brže tamnjenje. Ovaj duo odlično se nadopunjuje i omogućuje da se boja dobije brzo i dugo zadrži. Osim zlaćane preplanulosti, Zlatni set dubinski njeguje i omekšava kožu svojim hranjivim prirodnim sastojcima. 

Svi BIOVITALIS proizvodi imaju garanciju preplanule puti u svega nekoliko sunčanja, sadrže isključivo prirodne sastojke, a maslaci dolaze u velikim pakiranjima od 150 ml, a ulje u bočici od 100 ml, što je dodatni plus! Svakako preporučujemo da se prije korištenja bilo kojeg seta nanese zaštitna krema sa SPF-om i temeljito upije.

Pripremi se za ljeto na vrijeme! Iskoristi akcijsku ponudu na BIOVITALIS webshopu i osiguraj si prekrasan preplanuli ten koji traje uz setove za brzo tamnjenje koji su dostupni po 40 posto nižoj cijeni. Akcijska ponuda odnosi se na Čarobni set, Božanstveni set i Zlatni set, a u bogatoj ponudi pronaći ćeš i kozmetiku za njegu kože nakon sunčanja, kao i kreme sa SPF-om.

Photo: Pexels

Komentari 0