Life&style

Kako do fantastičnih Melvita mlijeka za tijelo?

Našim čitateljima dijelimo 10 iznimnih mlijeka za tijelo, a sve što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje

Što vas očekuje ako dobijete nagradu? Melvita je preciznošću zlatara kreirala kolekciju L’Or Bio na bazi pet dragocjenih organskih ulja: Arganovo ulje iz Maroka, Kendi ulje iz Indonezije te Buriti, Inca Inchi i Pracaxi ulja iz Amazonije za senzualan i diskretan sjaj tijela. Svilenkaste teksture savršeno se upijaju te čine vašu kožu prekrasno mekom i mirisnom. Luksuzna kolekcija L’Or Bio odnedavno je bogatija za još jedan proizvod: Iznimno mlijeko za tijelo koje dijelimo našim natječajem. Jedinstvena njegujuća formula čini kožu baršunasto mekom, a raskošna tekstura mlijeka odmah se upija. Koža je svilenkasto meka, hidratizirana, nahranjena te obavijena profinjenim mirisom. Baš ono što vam treba kada zahladi, a koža postaje suha!

 | Autor: Melvita Melvita

Kako je sve počelo?

Prije 30 godina biolog i pčelar Bernard Chevilliat osnovao je Melvitu. Poput pčela, Mevita pažljivo odabire najčišće prirodne sastojke te ih ujedinjuje u učinkovite njegujuće proizvode. Zato je još od 1983. godine do danas Melvita jedan od vodećih brandova organske kozmetike.

Detaljna pravila natječaja pročitajte ovdje

Mi vam dijelimo 10 iznimnih mlijeka za tijelo, a sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i ostaviti svoje podatke u nastavku:

Fill out my online form.
Photo: arhiva

Komentari 0