Beauty

Jednostavna i praktična njega kože lica

Ako želite da vam svakog dana koža zablista (i to bez gomile preparata i makeup proizvoda), važno je redovito njegovati kožu

Ako samo povremeno nanesemo ponešto od preparata, kozmetika nije svemoguća niti čudesna. No, svatko od nas ima svoj omiljeni dnevni ritual njege kože. Neke žene vole jednostavnost i praktičnost, a druge uživaju u njezi kao da su u spa centru. U oba je slučaja za pohvaliti dosljednost i disciplina, koju će koža itekako znati uzvratiti u poodmakloj dobi.

Da bi bilo koja krema djelovala, potrebno je kvalitetno očistiti kožu i taj korak ništa ne može zamijeniti. Ali ovisno o tome što nam dozvoljava životni stil i koliko smo vremena spremne investirati u njegu, prema tome biramo ostatak rituala. Idealno bi bilo koristiti serum, dnevnu i noćnu, te kremu i gel za područje oko očiju i posebnu kremu ili serum za vrat i dekolte, jednom tjedno koži pokloniti piling i nakon toga intenzivnu masku.

 

Avonova beauty trenerica Petra Koštić donosi najbolje savjete za praktične žene:

No, određeni životni trenuci možda nas odvedu podalje od ovakve predane i temeljite njege koja zahtijeva našu posebnu pažnju. Ili ste jednostavno praktična žena koja voli jednostavnost. U tom slučaju donosimo nekoliko korisnih savjeta:
1.    Želite njegovati područje oko očiju, a zaboravili ste kupiti kremu posebno za tu namjenu? Opustite se i nanesite u malo debljem sloju vašu regularnu kremu za lice.
2.    Odlučili ste se na kućni tjedni spa ritual, a nedostaje vam maska za područje oko očiju? Iskoristite kremu za to područje i u debljem ju sloju nanesite, pazeći da ne bude preblizu oku. Isto ponovite i na usnama.
3.    Na vrat i dekolte slobodno možete nanijeti ostatak kreme za lice, nakon nanošenja na lice.

Preporučamo 3 u 1 njegu
Niste „žena od tisuću krema“, no svejedno redovito njegujete kožu i u potrazi ste za nečim 3u1. Možda se uz to ne volite intenzivno našminkati svakoga dana, no želite da vam koža zablista?


 | Autor: Avon Avon Avon Anew Reversalist 

Jeste li isprobale Avon Anew Reversalist Multiaction Blur kremu?
Ukratko – sve u jednom. Intenzivna i predivna bogata njega uz laganu teksturu, savršena ispod tekućeg, a posebno preporučamo ispod mineralnog pudera za sve one kojima nije potrebno snažno prekrivanje, tek lagano toniranje uz predivan blistajući sjaj. Osobna preporuka je i muškarcima koji vole uvijek svjež ten. Anti-age formula čini ju podatnom njegom za sve koji žele obilato nahraniti kožu i osigurati joj još puno godina mladenačkog izgleda. mene je oduševila: tako se brzo upije, lagano raznazuje, ostavlja nešto kao lagani film pa me pdsjeća na primer i stvarno ima BB efekt. Ovo je također vaš idealni suputnik, a ljetni mjeseci proteći će uz adekvatnu zaštitu SPF 20.

Photo: Avon

Komentari 0