Beauty

Isprobala sam pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje na bazi oraha spravljene prema stogodišnjoj formuli. Ovo me je iznenadilo

  • Proizvodi za ubrzano tamnjenje su uvijek dobrodošli gosti u mojoj beauty kolekciji i svakog ljeta testiram neki novi
  • Ovog sam ljeta odlučila isprobati novu Biobazinu liniju 'Orahol' koja je rađena po recepturi iz 1918. godine
  • Inspirirana je stogodišnjom formulom za brončani ten, bestsellerom tridesetih godina prošlog stoljeća, a možeš ju isprobati u obliku pekmeza ili ulja

Ljeto je stiglo, godišnji još nije na vidiku, haljine su sve kraće, a moje su noge i dalje bijele. Kako bih ih barem malo osunčala, koristim svaki slobodan trenutak za izležavanje na terasi. Kako to može potrajati, koristim i male pomagače u obliku ulja i pekmeza za ubrzano tamnjenje. Ovoga sam ljeta odlučila isprobati nove proizvode iz Biobazine linije  - Orahol zlatno orahovo ulje i Pekmez za brončani ten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biobaza Natural Cosmetics (@biobaza) on

Zlatno ulje

Ova je kolekcija rađena po originalnoj recepturi iz 1918. godine, inspirirana stogodišnjom formulom brončanog tena, bestsellera tridesetih godina prošlog stoljeća uz pomoć kojeg su i naše bake otkrile ljepotu prirodne preplanulosti. U to je vrijeme postojalo samo ulje, a sada su farmaceuti Biobaze osmislili pekmez i ulje kako bi i mi imali priliku isprobati čarobno djelovanje oraha na koži. Dok je original rađen iz tinkture usplođa i bio smeđe boje, ova je kolekcija rađena od zlatnog orahovog ulja. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Prije i nakon 3 dana sunčanja po cca. sat vremena

Pekmez dolazi u bijeloj posudici od 140 mL sa zlatno-crnim detaljima i izvrsnog je mirisa. Lako je maziv, ne ostavlja tragove na odjeći ili ručniku, a što je najbitnije - brzo se upija u kožu. Sadrži najbolje dijelove domaćeg oraha koji su osobito dobri za našu kožu - ulje ploda, ekstrakt usplođa i lista. Orah u prirodnoj uljnoj bazi i maslacima blagotvorno djeluje na kožu i potiče njezinu prirodnu preplanulost. Nanosi se na čistu kožu, ali nema zaštitni faktor pa ga nemoj zaboraviti nanijeti prije sunčanja. Cijena ovog pekmeza iznosi 89,90 kn. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Koža je tako glatka

Ulje dolazi u bočici od 200 mL i ima mali otvor za praktično doziranje. Zlatno ulje oraha u kombinaciji s devet visokovrijednih ulja pruža koži svileni osjećaj mekoće i pritom je potiče na postizanje prirodno brončanog tena. Ulje je umjereno suho, vrlo se lako nanosi i također brzo upija u kožu. Ne ostavlja neugodni masni trag, kožu čini glatkom i hidratiziranom, ali također ne zamjenjuje zaštitni faktor. Cijena mu je 99,90 kn i vrijedi svake lipe. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Rezultati su brzo vidljivi

Rezultati su vidljivi već nakon prvog sunčanja, a u tjedan dana moje su noge poprimile lijepu brončanu boju. Postizanje tena ovisi, naravno, i o vremenu koje provodiš na suncu, a rezultati su tim bolji što se duže sunčaš. Ja sam uspjela uhvatiti svaki dan oko sat vremena sunca, ali onog jutarnjeg - za dobar ten ipak ne želim riskirati opekline. Kombinaciju ova dva proizvoda ću i dalje nastaviti koristiti, a uskoro, nadam se, i na našoj lijepoj obali.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Prije i tjedan dana nakon korištenja ulja i pekmeza

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Privatni album/Olja Runjić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ariel

    Orahol je nešto najbolje što sam ikad probala za tamnjenje! Razlika je vidljiva nakon samo jednog mazanja. Zaista preporučam svima <3