Beauty

Ispletite pletenice prema svom horoskopskom znaku

Za pripadnice "kraljevskog" znaka idelana je pletenica kruna, dok ribama najbolje pristaje - riblja kost!

Možda će vam na prvi pogled djelovati nepovezano, ali frizura koju nosite i te kako ima veze s vašim karakterom. Bilo da ste rođeni u vatrenom, vodenom, zračnom ili zemljanom znaku, svakoj od vas namijenjena je baš određena pletenica.

Ovan – dvostruka riblja kost

 | Autor: Getty Images Getty Images
S obzirom na vaš odvažni karakter, ne smeta vam kada se svi okreću za vama. Ova pletenica to će vam sigurno omogućiti, a praktična je i za trening, izlazak, te čak i spavanje.

Bik – ispletena punđa

 | Autor: Getty Images Getty Images
Vaša suzdržanost čini vas savršenom kandidatkinjom za ispletenu punđu. Ova frizura podjednako je praktična i lijepa. Ne brinite se oko pramenova koji bi vam mogli ispadati sa strane, jer će ih pletenica sve držati na mjestu.

Blizanci – ispletene kikice

 | Autor: Getty Images Getty Images
Naravno da je vama namijenjena “dvostruka” frizura – u skladu s vašom pomalo dvostrukom ličnošću. Osim toga, ovaj mladenački look zadovoljit će vaš radoznali karakter. Kečkice možete isplesti na različite načine – kao običnu pletenicu, ili riblju kost.

Rak – “jastog” pletenica


Baš kao i vaš karakter, i ovaj look karakteriziraju brojne kontadiktornosti: istovremeno je elegantan i složen, a ujedno i boemski i opušten. Ovu frizuru još ćete lakše napraviti ako vam kosa nije svježe oprana.

Lav – kruna pletenica

 | Autor: Getty Images Getty Images
Ništa manje ne bismo ni očekivali od “kraljevskog” znaka! Također, ovdje vrijedi pravilo – što veće, to bolje. Oversized pletenice djelovat će super chic na dugoj kosi i kvalificirat će vas za titulu trendseterice.

Djevica – “milkmaid” pletenica


Ova pletenica djeluje slatko, ali i čini da izgledate ozbiljno i odlučno. Za nehajni imidž, ostavite sprijeda neka visi nekoliko pramenčića i tako dodatno uokviruje lice i ističe oči.

Vaga – kružna pletenica

 | Autor: Getty Images Getty Images
Vaš znak je kralj ravnoteže, a kružna pletenica predstavlja savršen balans i izgleda sređeno iz svakog kuta gledanja. Ako imate kosu obojenu u neku ekstravagantnu boju, ova frizura još će vam bolje stajati.

Škorpion – sitne pletenice

 | Autor: Getty Images Getty Images
Morate uvijek biti spremni za pokret, stoga su sitne pletenice idealno rješenje za vas. Ako imate svijetle i tamne pramenove, ovakva frizura savršeno će istaknuti sve nijanse vaše kose.

Strijelac – "Katniss" pletenica

 | Autor: Getty Images Getty Images
Inspiriran frizurom glavne heroine filma “Igre gladi”, ovaj look napravit ćete tako što ćete običnu francusku pletenicu prebaciti oko glave, tako da vam njezin kraj pada preko ramena.

Jarac – pletenica-ljestve


Djevojke rođene u znaku Jarca uvijek streme ka vrhu, stoga će ovakva pletenica simbolizirati vaš put ka uspjehu. Osim toga, vaša upornost pomoći će vam da savladate svaki DIY tutorijal.

Vodenjak – slap pletenica


Vodenjak i slap – kakav logičan spoj! Kako vaš znak karakterizira jak intelekt, ova pletenica još će više to naglasiti, jer praktički obavija vaš mozak.

Ribe – riblja kost

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Još jedna očekivana kombinacija. Kako se dvije Ribe u vašem znaku često razilaze u različitim smjerovima, ova frizura pomoći će vam da uvijek ostanete na istom putu.

Photo: Getty Images

Komentari 0