Beauty

Evo zašto je najljepša: Beauty tajne Jessice Albe

Prekrasna glumica svoj izgled duguje genima, ali i svakodnevnoj njezi te pravilnoj prehrani

Glumica, model, poduzetnica, mama - Jessica Alba stvarno, čini se, ima sve. Ipak, žena koja je izgradila tvrtku Honest čija je vrijednost procijenjena na milijardu dolara je prilično na zemlji, čak i kad je o njezinom beauty režimu riječ.

Radije multitasking proizvodi, nego sati pred zrcalom - njezino je pravilo, otkrila je magazinu Hello Fashion: "Ujutro koristim laganu hidratantnu kremu i Honest Magic Balm (proizvod iz vlastitog brenda) koji koristim i za borice oko očiju. Koristim i hidratantnu maglicu da razbudim lice i stavim primer s hijaluronskom kiselinom." Voli i česte pilinge jer joj se, kaže, čini da nakon njih sve što stavi na lice izgleda bolje. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

A što kada je riječ o make up-u?

"Koristim obojenu hidratantnu kremu i rumenilo u kremi, korektor i ili olovku za usne ili ruž i to je uglavnom moj svakodnevni make up," rekla je Alba. "Ponekad, kad želim osunčani efekt nanesem bronzer na udubine obraza, uz liniju rasta kose i vrat". Znamo da ljepota ne dolazi iz bočice, a zna i Jessica pa pazi što jede i trenira. 

"Volim grupne treninge s prijateljicama - cycling trening uz glasnu hip hop glazbu, ili pak jogu s utezima, opet s dobrom glazbom. Zapravo, svaki kardio trening uz malo utega..."

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ova 34-godišnjakinja kaže da svoju top-formu duguje dosljednosti i trudi se jesti svježe i organski uzgojene namirnice: "Važno je što unosite u svoje tijelo, kao i okoliš u kojem živite. Pokušajte jesti što je moguće više svježe, neprerađene hrane". ​Ipak, ne jede samo salate i zelene sokove. 

"Ponekad si dopustim ono što zovem "hamburger-tu-i-tamo", ali ne prečesto", otkriva Jessica. 

Photo: Getty Images

Komentari 0