Beauty
Elancyl Slim Design - noćna njega protiv celulita Elancyl Slim Design - noćna njega protiv celulita

Elancyl Slim Design - noćna inovacija protiv celulita

SLIM DESIGN predstavio iskorak u novu dimenziju i bacio novo svjetlo na sve tretmane protiv celulita, ove godine Elancyl laboratorij idu još korak dalje

Elancyl laboratorij već dugi niz godina pružaju ženama učinkovita i inovativna rešenja protiv celulita. Veliko iskustvo stečeno u borbi protiv celulita daju Elancyl laboratorijima mogućnost stvaranja još boljih i učinkovitijih formula sa svrhom pronalaženja savršene njege koja će ženama pružiti harmoniju učinkovitosti i ženstvenosti te ispuniti sva njihova očekivanja.

Elancyl laboratorij idu još korak dalje!

Nakon što je 2016 godine, SLIM DESIGN predstavio iskorak u novu dimenziju i bacio novo svjetlo na sve tretmane protiv celulita, ove godine Elancyl laboratorij idu još korak dalje.

Nama ženama večer je dragocjeni dio dana kada možemo posvetiti vrijeme sebi. To vrijeme najčešće koristimo za opuštanje, uljepšavanje i rituale za koje tijekom dana teško nađemo vremena. Upravo zbog toga, Elancyl laboratorij upotrijebili su sva svoja dosadašnja znanja i iskustva u borbi protiv celulita i stvorili novu, učinkovitu formulu za noćnu njegu protiv celulita - Elancyl Slim Design Noć.

Tijekom noći naš se metabolizam mijenja

Tijekom dana, hormon nadbubrežne žlijezde - kortizol je na vrhuncu svog djelovanja. Proizvodimo ga u velikoj količini ujutro, nešto manje tijekom dana, vrlo malo navečer i minimalno dok spavamo. Uz mnoga druga zaduženja u organizmu, odgovoran je za i regulaciju metabolizma čime se stvara ATP, zaliha energije, nužna masnim stanicama za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize, eliminacije uskladištenih masnoća.

Tijekom noći, metabolizam se mijenja. S minimalnim lučenjem kortizola, nema ni energetske zalihe, ATP-a, masne stanice prestaju s eliminacijom i počinju se skladištiti. Tada se aktivira lipogeneza, proces stvaranja masnoća.

Elancyl NOVO RJEŠENJE PROTIV CELULITA

 | Autor: Elancyl Elancyl

Elancyl laboratorij predstavljaju novo rješenje za zaglađivanje neravnina na koži s pojačanim djelovanjem tijekom noći.

Nova, još učinkovitija formula Slim Design Noć je inovacija protiv celulta sa učinkovitim djelatnim sastojcima s pojačanim djelovanjem tijekom noći[Kofein kompleks]3D pruža intenzivan učinak na zaglađivanje neravnina, ali i po prvi puta potiče se buđenje staničnog metabolizma tijekom noći, zahvaljujući [Noćnom pojačivaču GP4G]

Već smo se uvjerili u učinkovitost [Kofein kompleksa]3D za zaglađivanje neravnina na koži s trodimenzionalnim pristupom prema strukturi celulita koja djeluje izravno protiv otvrdnjavanja tkiva, jednog od glavnog uzročnika nastanka ‘’narančine kore’’.

Potvrđena učinkovitost [Kofein kompleksa]3D zasniva se na djelovanju biljnih sastojaka:

Salacia, čije su blagodati na organizam poznate još iz doba drevne Ayurvedske medicine u kombinaciji s bršljanom djeluje protiv otvrdnjavanja tkiva, dok još jedna drevna tropska biljka cekropija u suradnji s kofeinom djeluje na razgradnju masnih stanica i drži ih pod kontrolom.

Jedan od izvornih djetatnih sastojaka Elancyl laboratorija, bršljan uklanja višak vode i nakupina masnoće te stimulira mikrocirkulaciju, čime je koža detoksicirana i učvršćena.

Buđenje metabolizma tijekom noći

[Noćni pojačivač GP4G]

Biotehnološki dobivena molekula morskog porijekla, izolirana je iz zooplanktona, Artemia salina. U masnim stanicama, GP4G pretvara se u zalihu energije ATP, čime se aktiviraju mehanizmi za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći.

Zahvaljujući novoj jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli Elancyl SLIM DESIGN NOĆ, naš metabolizam radi za nas.

Tekstura za ljepotu

Kao i za kožu lica, tako i za kožu tijela želimo da je njegovana, glatka, a jednako nam je važno i postići to na što ugodniji način. Zato Elancyl Slim Design NOĆ pruža nama ženama upravo ono što želimo, njegovanu i glatku kožu bez celulita, dok kremasta i bogata tekstura mami na masažu pružajući užitak pri svakom nanošenju.

Elancyl Slim Design NOĆ obogaćen je uljem šafranike, biljke poznate po svojim blagodatima u njezi kože, što mu omogućuje njegovanje i hidrataciju kože. Ova noćna hidratacija učinit će kožu glatkom i blistavom ujutro kada se probudimo.

Isprobajte Elancyl formulu uspjeha i nakon 7 noći primjene primijetite rezulatate.

Iskusite harmoniju ženstvenosti, ljepote i učinkovitosti!

Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 

Photo: Elancyl