Beauty

Dodjela Zlatnih globusa razotkrila je i trendy boju ruža: nose se sjajne usne ovih jarkih tonova

  • Iako su nominirani za 78. dodjelu Zlatnih globusa ceremoniji prisustvovali iz udobnosti svojih domova, glamura svakako nije nedostajalo
  • A ako postoji zajednički nazivnik u makeupu onda su to bile sjajne, meke usne crvenih nijansi sočnog bobičastog voća
  • Pronađi nadahnuće u poznatim damama, a zatim provjeri ponudu nijansi u našim trgovinama

Usne koje privlače pažnju žarkim crvenim nijansama zrelog bobičastog voća i k tome i sjajne ove godine bile su masovni trend ljepote na dodjeli Zlatnih globusa. Poznate osobe iskoristile su priliku da se (od kuće, sa sigurnog) javnosti pokažu bez maske i s totalnim makeupom pa su nam tako dale naslutiti i koji će trend dominirati ovoga proljeća u izboru ruževa. Naravno, virtualni crveni tepih bio je ispunjen glamoruznim lookovima, poput sjajnog tena i mačjih očiju, no našu pažnju su svakako osvojile zvijezde Julia Garner i Andre Day sa sjajnim nijansama usana u boji trešnje i maline. Pojedine su dame išle na sigurno njegujući svijetle i nježne teksture ruževa, dok su se druge odlučile za odvažniji i hrabriji izbor, ali zajednička nit ovih voćnih nijansi svakako je besprijekorna hidratizacija te svilenkast izgled.

Možda vas zanima IN & OUT: Ove tri boje ruževa nosit ćemo u proljeće, a ove tri možemo pospremiti na neko vrijeme Rubrika Beauty Beauty

Sjajni ružičasti ruž: Julia Garner

Vizašist Hugo Vanngo koristio je Chanelov ruž za usne Coco Bloom u nijansi Sunlight kako bi postigao savršeno zavodljiv izgled glumice iz Ozarka.

Andra Day

Šminkerica Porsche Cooper također je s Chanelovim proizvodima stvorila žarku bobičastu nijansu, postignuvši naglašeniji i glamurozniji efekt.

Amanda Seyfried

Lijepa Amanda Seyfried nominirana je za Najbolju glumicu u sporednoj ulozi u filmu, a riječ je o filmu Mank. Na ovoj slici izgleda poput Michelle Pffeiffer. 

Laverne Cox

Kako bi savršeno pristajala uz Laverninu haljinu, šminkerica Tay Rivera njezinim je usnama dodala sočnu, duboku nijansu.

Margot Robbie

Margotina šminkerica Pati Dubroff igrala se s Chanelovim proizvodima kako bi stvorila željeni efekt "poljupca od trešnje". Znaš li koja je savršena boja ruža za tvoju osobnost? Riješi kviz i saznaj!

Eiza Gonzalez 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiza (@eizagonzalez)

Powered by embedinstagramfeed de &

Svijetla nijansa usana savršenen su dodatak Eizinoj crno-bijeloj Versace haljini.

Bryce Dallas Howard

Voditeljica je ove godine napravila vlastiti makeup look - pod virtualnim vodstvom Vivian Baker - koji je uključivao prozirnu, sjajnu boju maline na usnama. 

Zavirili smo i u naše trgovine u potrazi za sličnim nijansama ruževa te se oduševili kada smo doznali da je u Douglasu trenutno sniženje od 30 % na pojedine MAC ruževe:

 | Autor: Douglas Douglas YVES SAINT LAURENT Tatouage Couture Velvet Cream (Douglas, 299,90 kuna); Dior Rouge Dior Metallic (Douglas, 329,90 kuna); MAC Love Me Lipstick (Douglas,189, 90 kuna)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Maybelline Super Stay Ink (Dm, 74, 90 kuna), Look Perfect Matte (Bipa, 17 kuna), MAC Minni Mattte Lipstick (Douglas, 179,90 kuna)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.
 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0