Beauty

Brinete, pozor! Zendaya je tako lijepo posvijetlila kosu da ćete to poželjeti pokazati svom frizeru

Mlada glumica nas redovito oduševljava modnim kombinacijama na crvenom tepihu, a sada nas je oduševila i promjenom frizure. Na premijeri i danu za medije svog najnovijeg filma 'Challengers' glumica se pojavila s novom bojom kose. Naime, Zendaya više nije brineta. Glumica je zamijenila svoju tamno smeđu boju za bogatu i višedimenzionalnu nijansu plave.

Njezin stilist, Law Roach, na Instagramu je podijelio nekoliko slika i videa na kojima se vidi nova bob plava frizura popularne glumice. Uz bob u boji meda, koji izgleda veoma ženstveno i elegantno, glumica je s odjećom napravila zaokret u opušteniju modnu kombinaciju - plavu košulju i kratke hlače na plavo-bijele pruge brenda Elisabetta Franchi uz visoke bijele salonke. 

Foto: Instagram @luxurylaw, Zendaya kao plavuša | Autor: Instagram @lawroach Instagram @lawroach Foto: Instagram @luxurylaw, Zendaya kao plavuša

Iako na prvu ova raskošna, bob frizura s velikim loknama i volumenom možda se "ne slaže" s ovako opuštenom modnom kombinacijom  (koja izgleda kao pidžama), nama je izgledala veoma cool.

Foto: Instagram @luxurylaw, Zendaya kao plavuša | Autor: Instagram @lawroach Instagram @lawroach Foto: Instagram @luxurylaw, Zendaya kao plavuša

Posljednji put kada smo vidjeli Zendayu, bilo je na dodjeli Oscara gdje je imala duboki smeđi bob pa nas je nova plava boja iznenadila. Također, tijekom premijere filma 'Dine 2', Zendaya je imala nekoliko ikonskim modnih kombinacija, i u potpunosti nam je jasno da su ona i njezin glam tim htjeli napraviti veliku promjenu za premijeru novog filma, koji je i tematikom drugačiji od 'Dine'. Uz novu boju kose su uspjeli Zendayu na neki način izvući iz jedne uloge i uvući ju drugu.

 | Autor: Profimedia Profimedia

S obzirom na to da je novi film, 'Challengers' vezan za tenis, vjerujemo da će i sve modne kombinacije bili opuštenije u odnosu na 'Dinu', a sigurni smo da će ih pratiti i frizure te šminka. Ako želiš promjenu u svjetliju boju za proljeće, a tvoja kosa je tamna, ova medenasta nijansa je idealna za prijelaz u svjetliju boju pa ti Zendaya i njezina slika mogu poslužiti kao inspiracija koju ćeš pokazati svom frizeru prilikom idućeg termina.

Foto: Instagram @_georose, Zendaya plava kosa | Autor: Instagram @_georose Instagram @_georose Foto: Instagram @_georose, Zendaya plava kosa

Na premijeri filma, glumica je svoj kratki medeni bob podignula u razbarušenu pundžu, a nosila je prekrasnu zelenu Loewe haljinu sa šljokicama i crnim šljokicama s motivom tenisača, dok je na očima imala sličnu boju zelenih šljokica. Cijeli makeup look je zaokružila rumenilom u breskvastoj boji, kao i sjajilom u istoj boji koji je lagano naglasilo njezine usne. Ovaj outfit nam je ultimativni izgled za proljeće, a jedva čekamo vidjeti što će nam sve mlada glumica još pokazati tijekom premijera filma.

Možda vas zanima Zendayina dvojnica hit je na mrežama i stvarno joj nevjerojatno sliči. Potvrđuju brojni pratitelji na TikToku Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia

Komentari 0