Life&style

Bizarni tretmani: Jeste li čuli za liposukciju nožnih prstiju?

neke žene stvarno su spremne na sve kako bi stale u omiljene cipele, a ovo su najbizarnije tretmani za stopala

Lijepa i njegovana stopala u visokim potpeticama izgleda zaista seksi. No, neke žene koje priroda nije obdarila lijepim stopalima spremne su za to pretrpjeti bol i najčudnije tretmane, poput skraćivanja nožnih prstiju... Pogledajte koje još bizarne stvari žene rade kako bi obule omiljene štikle.

Liposukcija nožnih prstiju

Jeste li čuli za izraz "toebesity"? Odnosi se na bucmaste nožne prste zbog kojih sandale ne stoje lijepo, a zatvorene cipele žuljaju. Kirurško rješenje? Isisavanje sala iz prstiju!

"Loeb job"

Ovaj postupak nazvan je po slavnom Christianu Louboutinu a odnosi se na ubrizgavanje kolagena u stopala kako biste cijelu noć mogli hodati u visokim štiklama, a da ne osjetite bol.

 | Autor: arhiva arhiva

"Stiletto job"

Slično kao i "Loeb job", ali ovog puta, u stopala se ubrizgava botoks. Stručnjaci kažu da ovaj postupak štiti stopala koja zbog stalnog nošenja štikli ostaju bez kolagena i sala te stvara razmak između kostiju i same kože.

Skraćivanje prstiju na nogama

Stiletto kirurgija je bolan proces na koji se, nećete vjerovati, odlučuju mnoge žene! Plastični kirurzi ženama skraćuju nožne prste ili ih potpuno uklanjaju pa im tako omogućuju da stanu u svoje trendy štiklice.

Cinderella job

Možda najbizarniji od svih navedenih tretmana. Plastični kirurg oblikuje vaš prste - prema obliku omiljenih cipela! Da, dobro ste pročitali!

 | Autor: Getty Images Getty Images

Facelifting za stopala

Ovaj naziv uključuje cijeli spektar postupaka - od klasičnog uređivanja do kirurškog oblikovanja i stanjivanja stopala. Kad je bal nek je maskenbal!

Photo: arhiva

Komentari 0