Beauty

BIPA ti poklanja 30% popusta povodom otvaranja 140. poslovnice u Hrvatskoj!

BIPA je otvorila novu poslovnicu s kojom nastavlja širenje svoje mreže poslovnica diljem Hrvatske

Jedan od vodećih drogerijskih lanaca na hrvatskom tržištu, BIPA Hrvatska, otvorila je novu 140. poslovnicu, koja se nalazi u Horvaćanskoj ulici 37 u Zagrebu, a u 374,25 m2 na novoj adresi posjetitelje čeka velik izbor proizvoda uz odlične cijene i pogodnosti.

Otvorenjem nove poslovnice BIPA nastavlja s uspješnim rastom, razvojem i širenjem poslovanja, a novim uspjehom otvara i nove prilike za zapošljavanje u Hrvatskoj. Od 2007. godine i prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas, BIPA je, uključujući novu poslovnicu u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, otvorila ukupno 140 poslovnica i trenutno zapošljava 919 zaposlenika. Samo u 2023. godini BIPA planira i preuređenje 20 poslovnica, od čega je šest renovacija već realizirano, ulažući tako dodatne napore u razvoj kvalitete poslovanja.

"Zahvaljujući kontinuiranom rastu, razvoju i ekspanziji slavimo otvorenje 140. poslovnice u Hrvatskoj i iznimno smo ponosni na sve što smo postigli u ovih 16 godina prisutnosti BIPE na hrvatskom tržištu. Naš uspjeh je rezultat predanog rada svih naših zaposlenika, što prepoznaju i kupci koji nam se svakim danim vraćaju te im od srca zahvaljujemo na tome." - izjavila je Tina Jurjević, članica Uprave BIPA Hrvatska.

 | Autor: Bipa Bipa

Nova poslovnica nastavak je širenja BIPA mreže diljem Hrvatske kako bi svojim kupcima na svakom koraku omogućila samo najbolje iz beauty svijeta, ali i mnogo više od toga jer u svojoj ponudi ima brojne proizvode iz asortimana domaćinstva, kućnih ljubimaca i proizvoda za njegu cijele obitelji.

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti i sniženja do 30 % na odabrane artikle za osobnu njegu, dekorativnu kozmetiku, kućanstvo te odabrane parfeme i parfemske setove.

Do 30. travnja svakog kupca koji ostvari kupnju u iznosu od najmanje 20 eura (150,69 kuna) u novoj poslovnici BIPA nagrađuje s kuponom za popust od 15 %, a koji može iskoristiti prilikom sljedeće kupovine. Sve pogodnosti i informacije pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na: https://www.bipa.hr/aktualni-letak/letak-otvorenja-horvacanska

Za više informaciji o BIPA ponudi posjetite: https://www.bipa.hr/. Pratite novosti i na BIPA Hrvatska Facebooku i Instagramu.

Photo: Bipa