Beauty

Bio-Oil specijalno ulje za njegu kože

Godine 1987. BioOil je prvi počeo koristiti ulje za poboljšanje izgleda ožiljaka i strija. U to je vrijeme gotovo je svaki proizvod za njegu kože na policama trgovina bio u obliku kreme ili losiona, pa je naš proizvod izazvao sumnjičavost. Danas je to vodeći svjetski proizvod protiv ožiljaka i strija. 2010. godine BioOil je osnovao poseban laboratorij posvećen istraživanju korištenja ulja za liječenje drugih kožnih problema. 2018. godine predstavljen je gel za suhu kožu na bazi ulja, a 2020. proizvod za njegu strija i ožiljaka od 100% prirodnih ulja. 2021. godine na tržištu se pojavio losion za tijelo s visokim udjelom ulja. BioOil usmjeren je isključivo na istraživanje i razvoj.   

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ulje ima nenadmašnu sposobnost poboljšanja stanja kože. Kako i zašto nije potpuno jasno, jer su prednosti ulja uglavnom poznate iz legendi i narodne predaje. BioOil® bio je prvi proizvod u obliku ulja čija su klinička ispitivanja i dokazala da ono doista može poboljšati izgled ožiljaka i strija. Uspjeh ovih ispitivanja potaknuo je liječnike i farmaceute diljem svijeta da počnu preporučivati naš ​proizvod. Danas je BioOil® specijalno ulje vodeći svjetski proizvod za njegu kože s ožiljcima i strijama, a i dobio je i više od 400 nagrada za njegu kože. 

 | Autor:

Bio‑Oil® ulje učinkovito poboljšava izgled ožiljaka. Statistički značajan rezultat postignut je nakon samo 2 tjedna i to kod 66% ispitanika. Nakon 8 tjedana  kod 92% ispitanika bilo je vidljivo poboljšanje. Bio‑Oil® ulje učinkovito poboljšava stanje neujednačene boje tena i tamne mrlje na koži oštećenoj suncem (uslijed starenja). Nakon 8 tjedana statistički značajni rezultati postignuti su za sve parametre na licu i vratu. Nakon 12 tjedana 94% ispitanica grupe koja je koristila Bio‑Oil® pokazala je statistički značajno poboljšanje cjelokupnog izgleda lica, a 80% ispitanika pokazalo je statistički značajan napredak cjelokupnog izgleda vrata. 

Bio‑Oil® ule potrebno je umasirati kružnim pokretima na lice ili tijelo dok se potpuno ne upije. Preporuča se primjena proizvoda dva puta dnevno, minimalno tri mjeseca. Bio‑Oil® ulje ne smije se nanositi na otvorenu ranu ili slomljenu kožu. Namijenjen je samo za lokalnu kozmetičku primjenu.  

Photo: Pexels

Komentari 0