Beauty

Jednostavne frizure koje morate isprobati ovog ljeta

Instagram je odlično mjesto za modnu i beauty inspiraciju, a za vas smo ovoga puta pronašli idelane ljetne frizure, za razne tipove kose

Ako vam nedostaje inspiracije za frizuru i vaša kosa uvijek izgleda jednako, vrijeme je za malo osvježenje looka. Ne govorimo o šišanju ili promjeni boje kose, već o super jednostavnim idejama s Instagrama koje možete kopirati već danas, a idealne će biti za ljetne evente, poput festivala, roštiljanja ili ludih noćnih provoda.

Za kovrčave cure

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Podignite cijelu kosu u super visoki rep, što ćete najlakše napraviti okrenete li glavu prema dolje. Rep provucite kroz metalni ring koji služi umjesto gumice, a ukoliko ga nemate, poslužiti će i obična elastična gumica za kosu. Ovaj stil ujedno je i tehnika koja se naziva "pineappling", a služi kako bi dok spavate, vaše kovrče ostale postojane.

'Rogovi'

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Polu-punđe u posljednje vrijeme jako su popularne frizura koju često viđamo na djevojkama u gradu, no napravite li ih dvije dobit ćete potpuno novi look. Hair stilistica Chloe Kardashian nazvala ih je 'rogovima', a sve što vam je potrebno za ovaj otkačeni look je tek nekoliko špangica.

'Pancaking' u stranu

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
O pancaking smo već pisali, a radi se u tehnici pletenja pletenice kojom se stvara iluzija gušće kose. No, netrebate splesti cijelu kosu - odabrite jedan pramen i ispletite ga u labavu pletenicu, koju ćete zatim prstima povući s obje strane kako bi dobili plosnati look. Ako ćete kopširati look Emme Roberts, ond aju zakačite iza uha i cijeli dan će biti postojana.

Prstenje u kosi

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Što je ljeto bez accessoriesa u kosi, a kako bi se malo odmakli od tipičnih cvjetića i traka, nabavite prstenove za kosu koji se kvačicama kače za pletenice. Možete iskoristiti i bilo kakve druge ringove koje imate i jednostavno ih splesti zajedno s platenicom, a rezultat će biti cool i krativna frizura, koju će svatko htjeti iskopirati.

Nova verzija zalizanog 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Zalizani look može izgledati jako elegantno, a kako biste ga dodatno podigli, poigrajte se običnim špangicama. Nanižite ih u obliku trokuta, poredajte jednu ispod druge ili stvorite neki potpuno novi i vlastiti dizajn.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0