Beauty

5 novih parfema kojima se veselimo ove jeseni

Izdvojile smo pet mirisnih noviteta iz bogate ponude različitih brendova zbog kojih jedva čekamo jesen

Svaka nova sezona sa sobom nam donosi i nove parfemske note, a sudeći prema aktualnoj ponudi nekih od najpoznatijih kuća na svijetu, ove jeseni očekuju nas neodoljive mirisne poslastice. I to znači samo jedno - tvoji omiljeni parfemi mogli bi dobiti opasnu konkurenciju. U nastavku ti donosimo naših pet favorita na koje bi mogla obratiti pozornost u nadolazećim jesenskim mjesecima:

1. Boss "The Scent Private Accord for Her" EDP 30 ml - 415 kn

Parfemska linija "Boss The Scent" modne kuće Hugo Boss dobila je pojačanje u obliku zavodljivih mirisnih nota koje spajaju kakao i mandarinu. Riječ je o parfemu Boss "The Scent Private Accord for Her" kojega je osmislila Louise Turner vođena idejom ženstvene i jake Boss žene koja je tajnovita i neodoljivo privlačna. Parfem na tržište stiže u izdanjima od 30, 50 i 100 ml.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

2. Dolce & Gabbana "The Only One" EDP 30 ml - 334 kn 

Iz mirisnog laboratorija kultne talijanske modne kuće stiže nam još jedna parfemska poslastica koja je varijacija mirisa "The One" iz 2006. godine. Nova verzija parfema svojim notama kave, bergamota, ljubičice, irisa, pačulija i vanilije naglašava snagu otmjene ženstvenosti, što ga smješta na visoko mjesto naše liste favorita. Ova neodoljiva mirisna kompozicija bit će dostupna krajem kolovoza u izdanjima od 30, 50 i 100 ml.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

3. Louis Vuitton "Attrape-Reves" EDP 100 ml - 1 485 kn 

Nakon 70 godina zatišja, francuska modna kuća Louis Vuitton napokon ponovno oživljava svoju parfemsku kolekciju. I to radi odlično! Tako nas ove jeseni očekuje magičan i zavodljiv parfem pod nazivom "Attrape-Reves" ili "Zamka za snove" koji je ujedno i dio kolekcije ženskih parfema Les Parfumes. Riječ je o parfemu kojega potpisuje poznati parfumer Jacques Cavallier Belletrud, a krase ga note afričkog kakaa, božura, bergamota, pačulija, đumbira, turske ruže i ličija. U prodaji će se naći od sredine rujna, a bit će dostupan u pakiranjima od 100 i 200 ml. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

4. Jean Paul Gaultier "Scandal by Night" EDP 30 ml - 418 kn

Novi parfem s potpisom francuske dizajnerske legende Jeana Paula Gaultiera u trgovine je stigao ovoga mjeseca i odmah se našao na našoj listi želja. Parfem krase mirisne note pačulija, tuberoze i citrusnih nota, a stiže kao novo osvježeno izdanje prošlogodišnje originalne verzije pod nazivom "Scandal". Ova neodoljiva mirisna kompozicija dostupna je u izdanjima od 30, 50 i 80 ml. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

5. Escada "Celebrate Life" EDP 30 ml - 334 kn

Parfem "N.O.W.", njemačke modne kuće Escada, ove jeseni dobiva svog mirisnog nasljednika koji potiče pozitivan stav prema životu. Nova mirisna kompozicija nazvana je "Celebrate Life", a sastoji se od voćnih, cvjetnih i istočnjačkih tonova kojima će malo tko moći odoljeti. Parfem dolazi u Eau de Parfum izdanju u tri veličine od 30, 50 i 80 ml. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0