Beauty

4 frizure koje tanku kosu čine iznenađujuće voluminoznom

Frizeri nisu mađioničari, ali vjeruj nam kad ti kažemo da tvoju naizgled beživotnu, tanku kosu, dobra frizura u potpunosti može promijeniti!

Prirodno tanka kosa treba biti oblikovana i uređena tako da naglašava volumen i izgleda puno bujnija nego što stvarno i jest. Bez prave tehnike, nema tog stylinga koji će ti pomoći da dobiješ željeni, puniji look. Kako bismo ti pomogli i olakšali pri odabiru sljedeće genijalne frizure, donosimo 4 prijedloga koji bez magije dodaju volumen tvojoj kosi. Ne tjeramo te frizeru, ali kad vidiš ove super kose slavnih, prilično smo sigurni da ćeš razmisliti o tome... Vjeruj nam, kosa će ti biti zahvalna! 

Kosi lob

Lagano ukoso ošišani lob koji pada preko ramena dodat će volumen i oblik tvojoj tankoj kosi. Ako mu pritom još dodaš i šiške te ležerne slojeve, nećeš moći vjerovati kako dobro tvoja kosa zaista može izgledati!

 | Autor: Getty Images Getty Images Olivia Palermo

Dugi, lagani slojevi

Ako je volumen kose ono što ti najviše nedostaje, a i dalje želiš zadržati svoju dužinu, najbolje bi bilo da zamoliš frizera da ti napravi teksturu na vrhovima. Trebaju ti tanki, lagani slojevi koji neće otežavati kosi. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Keira Knightley

Razbarušeni bob

Ma što je bolje od boba? Razbarušeni bob. Lagani slojevi i paperjasti vrhovi baš kao i pomalo asimetrični rez učiniti će ovu frizuru jednostavnom za održavanje i postizanje volumena.

 | Autor: Getty Images Getty Images Sienna Miller 

The Swag

Ova trendi frizura, pomalo smiješnog imena apsolutno je savršena za djevojke tanke kose. Zašto? Zato što šiške dodaju volumen i uokviruju lice, a razbarušene slojeve tako je jednostavno oblikovati u lokne i kovrče. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Alexa Chung

Photo: getty images

Komentari 0